Om :bootleg

Mål og visjon
Ansatte
Besøk Helsesøster May-Britt

Om :bootleg
Jeg er en 620 m2 stor ungdomsklubb med 2 ungdomskonsulenter og 2 produsenter. På onsdager er det i tillegg helsesøster. 

Jeg har noe å tilby alle. Fullspekket med aktiviteter fra topp til tå tilbyr jeg; bandrom, innspillingsutstyr, øvingslokaler (backstage), kafé med bordtennis og biljard, air hockey, tv -spill, scene med topp lyd/lysutstyr, mediarom, kunst-/håndtverksrom, danserom og tv-stue.

Jeg blir lykkelig av å se engasjert ungdom i aktivitet. Der sa jeg det. Engasjement. Vil du være med å skape noe, bestemme noe, arrangere noe, styre noe....bare si det....så har vi ungdomsråd, stopp volden-gruppe, arrangements-crew, dj-crew, kafe-crew, rockeklubb, fotoklubb og filmklubb.

Jeg ønsker å tilby ungdom et sted å være og holde på med det de har lyst til. Sammen med ungdomskonsulentene belønner jeg initiativ og jeg vil stadig sende ungdom på kurs eller opplevelser hvis sjansen skulle by seg. Jeg har også kurs, workshops og temakvelder gående titt og ofte.

Kom og prøv meg. Ikke legg tanker, ideer, skaperlyst, energi og alt det som hører deg til hjemme. Det er hos meg du virkelig får bruk for dem :-)Ta gjerne kontakt med oss:

Mail: post@bootleg.no
Telefon: 7840 2690