fredag 16. september 2016

Bridges and Borders - utveksling til BerlinUngdomstjenesten i Hammerfest har fått støtte til å delta i et utvekslingsprosjekt 23.-30. oktober 2016 under EU-programmet Erasmus+. Utvekslingen vil ta sted på wannseeFORUM utenfor Berlin, Tyskland, og vil involvere 42 ungdommer fra Norge, Tyskland, Bulgaria, Italia og Tyrkia i alderen 16-22 år.

Temaet for utvekslingen er «Bridges and Borders», med fokus på hvordan grenser og grensekryssing i dagens Europa er blitt påvirket av terrorisme og flyktningsituasjonene. Deltagerne vil diskutere hvordan grensene ble skapt, hva som opprettholder dem, og hvordan det påvirker identiteten deres som europeiske innbyggere. Prosjektet vil legge vekt på hvordan man gjennom kultur og kommunikasjon kan skape «bruer» og forståelse som går på tvers av disse grensene.
I løpet av prosjektet vil deltagerne være med på workshops innenfor sang/musikk, dans, film eller sirkus hvor de bruker kulturen til å utforske disse temaene.

Vi har fått plass til 8 ungdommer på denne utvekslingen og lurer på om dette er av interesse for deg? Det er en deltakeravgift på €90 (ca. 900 NOK) per person som vil gå til å dekke kost og losji. Reise blir dekket av prosjektet. 

Ungdomstjenesten stiller med en voksen reiseleder som følger deltagerne gjennom hele prosjektet. Snakk med lærer/avdelingsleder om gyldig fravær.

Påmeldingsfrist er tirsdag 20. september kl. 1200. Send oss e-post med navn, fødseldato, skole/klasse og hvorfor du vil reise.

Kontaktinfo:
Astrid Husvik Skancke
Ungdomskonsulent Hammerfest kommune
Tlf. 90812780
astrid@bootleg.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar